3 - 250 brugere
Microsoft Dynamics NAV 2015:

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er let at anvende og let at implementere. Så endelig kan du hurtigt og enkelt komme af med din overbelastede og underdimensionerede regnskabssoftware.

  • Let at sætte sig ind i. Microsoft Dynamics NAV ser ud og fungerer som Microsoft Office. Det betyder, at alle kan hoppe direkte ombord og gå i gang.

  • Det fungerer, som du fungerer. Microsoft Dynamics NAV er rolletilpasset og giver dine medarbejdere den indsigt, de har brug for i deres daglige arbejde, og med de relevante oplysninger ved hånden kan de ikke alene løse dagens problemer, men også planlægge morgendagen.

  • Det er på dine betingelser. Med Microsoft Dynamics NAV kan dit team arbejde, når og hvor det er bedst – på kontoret, hjemme eller på farten. Implementering i skyen og på stedet skaber fleksibilitet, så du kan vælge, hvad der er bedst for din virksomhed.

 

 

Gratis NAV demo

Prøv Microsoft Dynamics NAV gratis i 30 dage, inden du beslutter dig.

Udfyld formularen heruder så opretter vi en demo til dig.

Så nemt er det!

Firmanavn*

Kontaktperson*

Din e-mail adresse*

Telefonnummer

Kontrolspørgsmål, for at sikre du ikke er en spam robot.
1+1=? 

Skab kontakt, samarbejd og levér – det er den bedste måde at drive din virksomhed på

Microsoft Dynamics NAV leverer funktionalitet, performance og brugervenlighed, som mere end 94.000 forskelligartede virksomheder verden over stoler på.

Økonomistyring
Få bedre håndtering af tallene. Vær med til at holde omkostninger nede, styre overholdelse af regler og sørge for krystalklar synlighed omkring dine aktiver og pengestrømme.

Business Intelligence og rapportering
Basér beslutninger på intelligens, og ikke på nødsituationer. Få relevante data og anbefalinger i dag vedrørende den bedste fremgangsmåde for i morgen.

Styring af forsyningskæden
Brug din forsyningskæde til at sætte gang i væksten. Gør dine produktions- og leveranceplaner mere skarpe, skær ned på lageromkostninger, og giv dig selv plads til at vokse.

Salg, service og projektstyring
Lad kunder komme i første række. Hjælp til med at øge salg, styre projekter og processer, og få, hvad du behøver for at gøre dine kunder tilfredse på alle trin i deres oplevelse.

Det får du med Microsoft Dynamics NAV

Starter Pack
Microsoft Dynamics NAV Starter Pack er til virksomheder der har brug for grundlæggende finansstyring, salg og indkøb, lagerstyring, sagsstyring, CRM. Endvidere medfølger der avanceret statistik og rapporteringsværktøjer. Målgruppen er mindre og mellemstore virksomheder.

Extended Pack
Microsoft Dynamics NAV Starter Pack kan udvides med Extended Pack, hvis din virksomhed har brug udvidet funktionalitet såsom såsom produktionsstyring, service og avanceret lagerstyring (WMS)

Læs mere Microsoft Dynamics NAV Starter Pack og Extended Pack her >>  ( PDF fil )

Licensen? Den lejer eller køber du.

Licensen til Microsoft Dynamics NAV kan du leje eller købe. Hvis du lejer licensen, så betaler du en fast månedlig ydelse for leje af licensen, og du kan tilknytte flere navngivne brugere til løsningen efter behov. Hvis du ønsker at købe Microsoft Dynamics NAV, kontakt os mht. priser og vilkår.

Ændringer?

Det er nemt for dig at lave udskrifter i mange forskellige designs fra dag ét. Skulle du alligevel få brug for at tilrette dine egne udskrifter, kan du gøre det ved hjælp af Microsoft Word og ellers er vi altid parat til at hjælpe dig.

Hvordan leveres det?
Via skyen eller på egen server.

Uanset om du lejer eller køber systemet, kan vi tilbyde dig at hoste løsningen inkl. resten af jeres IT løsninger. Hvis vi hoster for dig, ligger systemet i skyen på vores eget IBM hosting center, som fysisk er placeret i Tåstrup hos Netgroup, så du slipper for at installere og opdatere softwaren selv. Du kan tilgå løsningen online fra hvilken som helst PC, iPad m.m., der har adgang til internettet. Ønsker du at købe systemet og få det installeret på egen server, hjælper vi – som totalleverandør – naturligvis også med dette.

Hvad koster det at leje?

Microsoft Dynamics NAV koster fra kr. 599,- ekskl. moms pr. bruger/mdr.
Prisen inkluderer hosting, driftssupport, backup og opdateringsabonnement.

Oprettelsesgebyr pr. bruger kr. 995,- ekskl. moms.
Prisen for import af data, opsætning af NAV, tilpasninger og kursus efter aftale.

PRØV HVOR NEMT Microsoft Dynamics NAV ER, ALLEREDE I DAG.

PRØV EN ONLINE DEMO >>

Få et hurtigt overblik over Microsoft Dynamics NAV
i denne korte video

Prøv Microsoft Dynamics NAV
- i 30 dage – gratis!

Læs hvorfor vores kunder vælger at samarbejde med ADDvision:

Glorværdig, national institution kører med Microsoft Dynamics NAV stærkt ind i fremtiden!

- Den komplekse proces omfattede 12 selvstændige løbsbaner spredt i Danmark – og integration til et skandinavisk sportssystem. Forløbet? Enkelt, hurtigt, glat.

Klaus Frederiksen, økonomichef i Dansk Travsports Centralforbund, fortæller:
‟Vi er samlingspunktet for 8 selvstændige travløbsbaner Danmark over, samt Klampenborg Galopbane og de 3 galopbaner i Odense, Århus og Ålborg. De er selvstændige juridiske enheder, og kører alle fælles økonomistyringssystem med samme kontoplaner og kassekladder, og hovedsædet for ‟koncernen” er hos os. Samtidigt er vi forbundet med ATG, et svenskudviklet sportssystem, hvor alle vores data om heste og løb indlæses to gange dagligt og er tilgængelige for hestesporten i både de skandinaviske lande og resten af Europa. …

… Projektet har været meget komplekst og indkøringsforløbet kort. Alligevel har det kørt som planlagt. Det skyldes i høj grad ADDvisions agile projektmetode, som forenede fleksibilitet med en stram styring. Derfor fik vi den rigtige løsning – og leveret til tiden.”

Læs hele kundehistorien her >>

Vi hoster din Microsoft Dynamics C5 eller NAV løsning bedst.
Og faktisk også billigt.

Selvfølgelig er vores eget hosting-center helt nyt, selvfølgelig er oppetiden 99,9% og selvfølgelig er vi meget konkurrencedygtige på pris. Det kan vores konkurrenter sikkert også sige.

Vi er anderledes – og bedst – fordi vi er eksperter i Microsoft Dynamics C5 og NAV-hosting.

Dit økonomisystem er nerven i din IT-løsning, og vi har meget dyb indsigt i installation, integration og hosting – og alt andet, der vedrører dit økonomisystem.

Vi ved præcis, hvad du har brug for, og sørger for, at du ikke får hverken mere eller mindre, end det, der er nødvendigt. Du betaler aldrig for meget, og du giver ikke køb på sikkerhed og hastighed. Og vi tager altid ansvaret.

Hvorfor overhovedet hoste?
Så du kan bruge din tid på det, du er bedst til.

Du slipper for den videnskrævende og ofte besværlige drift af dine servere og IT-løsninger. Samtidigt slipper du for økonomiske overraskelser. Du kender dine udgifter og betaler kun for det, du bruger. Kort sagt: Du får den bedst tænkelige drift og server for en lav månedlig pris.

Derfor skal du vælge ADDvision

Som kunde hos ADDvision får du ikke blot komplette IT-løsninger, men også en stærk sparringspartner inden for Microsoft Dynamics NAV & C5, hosting, e-handel, mobile løsninger og IT-Infrastruktur. Vores rygrad er en gruppe meget erfarne konsulenter, der med deres viden og erfaring skaber fuldt integrerede IT-løsninger, der giver dig overblik til at træffe de rigtige beslutninger – og dermed skaber tid og rum til overskud i din virksomhed

Læs mere om ADDvision her  >>

Gratis NAV demo

Prøv Microsoft Dynamics NAV gratis i 30 dage, inden du beslutter dig.

Udfyld formularen heruder så opretter vi en demo til dig.

Så nemt er det!

Firmanavn*

Kontaktperson*

Din e-mail adresse*

Telefonnummer

Kontrolspørgsmål, for at sikre du ikke er en spam robot.
1+1=? 

Vi hjælper gerne med råd og vejledning

Læs mere
Top